Stailaus

23.02.2022

Haluatko uudistusta asuntoosi tai työtilaan, entä raikasta tai näyttävää? jos vastasit Kyllä, olet oikeassa paikassa. 

Tämän päivän trendi on asuntojen/työtilojen stailaus. Stailaus räätälöidään aina kohde ja asiakkaan toiveet huomioiden. Stailaus on suunnattu yksityisille ja yrityksille, kiinteistönvälittäjille sekä rakennuttajille. Eniten sitä hyödynnetään asunnon myynnissä, koska se nopeuttaa myynti aikaa.

Stailauksen sisältö ja laajuus määritellään aina asiakas-ja kohdekohtaisesti. Stailauksen voi tehdä niin sanotusti kevyemmin tai kokonaisvaltaisemmin. 

Stailaus on kannattavaa, joka maksaa itsensä takaisin. Stailauksessa käytetään joko vuokrattuja somisteita tai kalusteita, asiakkaan omia voidaan myös käyttää sovitusti. 

Juhlatilojen stailaukset ovat myöskin suosittuja, vihkimiset ja eri teemaiset synttäri kutsut, annat ammattilaiset tehdä juhlatilat, niin voit itse keskittyä muun juhlan suunnitteluun. kysy rohkeasti.

Joskus riittää vain tavaroiden pois laittaminen, joka selkeyttää yleisilmettä. Stailauksen tarkoitus on nostaa esille kohteen parhaat puolet, sekä luoda mielikuvia ja ehdottomasti herättää mielenkiinnon. 

Ota yhteyttä ja tehdään tiloista raikkaita ja kodikkaita!